Nedjelja, 19 svibnja, 2024

Cvijanović: OHR nagrađuje SDS za probosansku politiku

Preporučeno

Foto: Arhiv
Foto: Arhiv

Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da deblokadu sredstava SDS-u tumači kao direktnu podršku OHR-a ovoj političkoj partiji i kao nagradu za probosansku politiku te stranke.

“Iz medija sam čula za informaciju da su deblokirana sredstva koja su niz godina bila zalađena i naravno da to tumačim kao direktnu podršku OHR-a SDS-u”, rekla je Cvijanovićeva danas novinarima u Trebinju.

Upravo se čita:  Ramo Isak: Vozio sam vozila i od 500.000 KM, vozio jahtu. Moj život niko neće mijenjati... Moraju shvatiti da sam ja original

Ona je ocijenila da su OHR i SDS partneri i da su zajedno na zadatku, te da je to sasvim jasno odranije i da to nije nepoznata priča.

“Držite niz godina zaleđena sredstva a onda date polugu u ruke nekoj političkoj partiji i to dva mjeseca pred izbore”, rekla je Cvijanovićeva i dodala da je time sve rečeno.

Upravo se čita:  Ministar Helez: Ne bi bilo loše da se EUFOR-u ne produži mandat u BiH, jer bi došao NATO

Ona je navela da su stranci i ranije govorili da se zahvaljujući SDS-ovoj politici briše međuentitetska linija razgraničenja u područjima koja su bila poplavljena.

“Poplave donose određene nedaće, morate da intervenišete i budete solidarni, ali one niti bilo šta drugo ne smije da budu povod da mijenjate ustavnu konstrukciju”, rekla je Cvijanovićeva.

Izdvajamo

Izdvajamo

Tek što je sezona počela, sa njom su počeli i udari po džepu: Ovo je cijena kafe na hvarskoj rivi

Ljetna sezona lagano stiže, a s njom i još više cijene. A prva takva stiže s najsunčanijeg hrvatskog otoka...

Još vijesti za vas